"Ποιητικά μόνον οικεί στ' αλήθεια ο άνθρωπος τη γης ετούτη" Martin Heidegger

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

Να τους χαιρόμαστε!

(Qiang Huang)

«Όπου Γιώργος και μάλαμα», λέει το τραγούδι, και πώς γίνεται βρε παιδί μου και αληθεύει ετούτη η ρήση. Λες και διαλέγει κάποια πρόνοια πού θα πάει το όνομα, μη πάει χαμένη η χάρη του Άι Γιώργη. Αλλά κι εκείνοι την χαρίζουνε απλόχερα, έτσι γενναιόδωροι πούναι πλασμένοι, τούτη τη χάρη. Να τους χαιρόμαστε λοιπόν εμείς οι τυχεροί που έλαχε να τους έχουμε δικούς και φίλους. Μια αγκαλιά αγάπη ανταποδίδουμε και όλες οι χαρές δικές τους!

Μικρό δωράκι από καρδιάς, τα λόγια του Ελύτη, από το «Ημερολόγιο ενός αθέατου Απριλίου», με την ευχή να λάμπουν πάντα σαν «καθαρή διάφανη μέρα» και σαν γλυκείς ευωδιαστοί απρίληδες :)

Καθαρή διάφανη μέρα. Φαίνεται ο άνεμος που ακινητεί με τη μορφή βουνού κει κατά τα δυτικά. Κι η θάλασσα με τα φτερά διπλωμένα, πολύ χαμηλά, κάτω από το παράθυρο.

Σου ‘ρχεται να πετάξεις ψηλά κι από κει να μοιράσεις δωρεάν την ψυχή σου. Ύστερα να κατεβείς και, θαρραλέα, να καταλάβεις τη θέση στον τάφο που σου ανήκει.

6 σχόλια:

Mariela είπε...

Να τους χαιρόμαστε!
Να τους χαιρόμαστε!
Κι έχουμε και πολλούς....

Αχ αυτός ο Ελύτης!!!
υπέροχος και ουσιαστικός όπως πάντα!

Πολλά φιλιά!

giorgos_st είπε...

Ανταποδίδω για τις Γεωργίες της οικογένειας και ευχαριστώ στα λόγια του Ελύτη μιά που γνωρίζω τι σημαίνει ο Ελύτης για σένα.
Λοιπον τώρα που το σκέφτομαι έτσι δεμένοι που είμαστε, για μαφία θα κάναμε τρομερή ομάδα, άσε που έχουμε έτοιμη νονά και βαφτιστήρι...

gyristroula2 είπε...

Αχ, τι ωραία είναι εδώ! Να τους χαιρόμαστε τους Γιώργηδες και τις Γεωργίες, αν και...λορελάη, αυτό το...μάλαμα μήπως έχει κάποιες προσμίξεις μερικές φορές; Πού το σκέφτηκε τώρα να κάνει νονό της μαφίας μια πανέμορφη νονά- νεράιδα;

ηλιογράφος είπε...

Λορελάη σ΄ευχαριστώ

εμείς οι Γιώργηδες και οι Παπαδόπουλοι αφθονούμε στον Ελλαδικό χώρο!

Λορελάη είπε...

Μη μιλάς για μαφίες Γιώργο στο ιστολόγιό μου, γιατί πολλή αντιτρομοκρατία έχει πέσει τελευταία και άσε μη μας πάνε δεμένους καμμιά ώρα στα καλά καθούμενα... :)))
(αλλά το βαφτιστήρι ποιο είναι;;;)

Ανώνυμος είπε...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片