"Ποιητικά μόνον οικεί στ' αλήθεια ο άνθρωπος τη γης ετούτη" Martin Heidegger

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Κλαυσίγελως




Μα φυσικά... οι μπλόγκερς εκβίαζαν τον Θέμο!...
Και τσακώθηκε με τον αδελφοποιτό του, τον Μάκη!...
Και στενοχωρήθηκε ο καημένος ο Κώστας!...
(και πολύ αργεί η Express service!...)



Αχ Ελλάδα, σε πενθώ...

10 σχόλια:

gyristroula2 είπε...

καλημέρα, λορελάη, ωραίο τραγούδι, ωραίο κλιπάκι, μην πενθείς για κανέναν βρομιάρη, δεν είναι αυτοί η Ελλάδα, δεν μπορούν να μας κολλήσουν το βούρκο τους. Ακόμα και ο θυμός πολύ τους πάει, σιχτίρισμα μόνο θέλουν...

giorgos_st είπε...

λυπάμε

meril είπε...

Εγώ έχω θυμώσει. Με μένα. Που με συνέλαβα να γελώ βλέποντας φωτογραφικό (κανιβαλλιστικό) υλικό που μου στάλθηκε....

Θερσίτης είπε...

Φίλοι, ελάτε να γίνουμε περισσότεροι. Εμείς στα σχολεία, εσύ γιώργο στο γραφείο σου κι όλοι μας στις γειτονιές τους. Δε μας αξίζει αυτή η Ελλάδα. Τους αξίζει αυτή η Ελλάδα. Δεν της αξίζουν αυτοί της Ελλάδας, της δικής μας, της πονεμένης, της ευαίσθητης, της καλαίσθητης και της περήφανης.

Λορελάη είπε...

Γυριστρούλα μου, πολύ θάθελα να συμμεριστώ την αισιοδοξια σου, αλλά αν δεν είναι "αυτοί" η Ελλάδα, τότε γιατί "αυτοί" έχουν τις μεγαλύτερες ακροαματικότητες;
Μήπως αυτή είναι η Ελλάδα κι εμείς οι ξενιτεμένοι στην ίδια μας τη χώρα; Κι αυτή η ξενιτιά είναι η χειρότερη, γιατί δεν έχεις ούτε την παρηγοριά του νόστου.

Γιώργο την καλησπέρα μου...

Μέριλ, μη τα βάζεις με τον εαυτό σου. Το γέλιο είναι άμυνα... δεν το ελέγχουμε πάντα

Θερσίτη μου, περίπου αυτά που λέω και στην Γυριστρούλα. Πολύ φοβάμαι ότι στην "δική μας" Ελλάδα, κατοικούμε πολύ λίγοι πια. Οι "άλλοι" είναι πολλοί και μας έχουν πάρει φαλάγγι.

Ανώνυμος είπε...

Μην πενθείς για την Ελλάδα, πενθού τους (κατα Σαββόπουλο) κωλοέλληνες, καθώς υπάρχουν κάτι σκληραγωγημένα ελληνάκια στο εξωτερικό,πολύ πιο ελληνακια από τα εδω, που τα έχουν αρνηθεί πάνω από 13 φορές στην Ελλάδα, τα οποία αν αποφασίσουν να επιστρέψουν θα αναβιώσουντον μύθο του Δευκαλίωνα και της Πύρας, ξαναχτίζοντας "Τη Ελλάδα που αντιστέκεται,την Ελλάδα που επιμένει
κι όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει". Παρεπιμπτόντως,
όταν η Ελλάδα δοξαζόταν ανα την Ευρώπη με σκηνές που περιλαμβάνονταν στο videο, το soundtrack που έντυνε αυτές τις στιγμές στο εξωτερικό και το τραγουδούσαμε 5.000 έλληνες μαζί ήταν αυτό.Ύμνος για τους απανταχού Έλληνες του εξωτερικού. Μήπως να γίνει και για τους παροικούντες την Ελλάδα?
Φιλιά

gyristroula2 είπε...

Εμένα πάντως δεν με έχουν, δεν τους είδα! Δεν σου κάνω εγώ για αρχή; Αρχίζουμε: Ελλάδα, κάτοικος 1: γυριστρούλα.(τo giorgo θα τον βάλουμε ή θα τον αφήσουμε στη νεφολοκοκκυγία;) Έλα, μόνο να γελάσεις λίγο θέλω!

giorgos_st είπε...

Αμα είναι να με φέρνετε ίσαμε εδω(τη μυτη μου δείχνω) αφήστε με καλύτερα πάρτε κανένα ψυχολόγο.

Λορελάη είπε...

Ναι συννεφούλα, να γίνει! Γιατί δεν βλέπω να τη βγάζουμε καθαρή. Άιντε να βάλουμε πλάτη, γιατί ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ αδέλφια!

:))))) Τα κατάφερες γυριστρούλα μου, είσαι μια γλύκα...

Γιώργο, εδώ ήρθες να βγάλεις τα σπασμένα;;; :))

Ανώνυμος είπε...

¿Donde está Lorelai?